Contact

Over ons

D2M Design produceert al vele jaren projectmeubelen voor allerlei verschillende sectoren. Wij beschikken over uitgebreide kennis, ervaring en vakmensen. Dit alles is nodig om een kwalitatief en degelijk meubel te kunnen afleveren dat voldoet aan de hoogste eisen.

Wij hebben zowel banken in verschillende maten als ook fauteuils, treinbanken, hockers, silent chairs en zit -eilanden in alle gewenste vormen en maten.

Onze gehele collectie wordt in onze eigen werkplaats geproduceert. Dit geeft ons de mogelijkheid om elk zitmeubel aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Bijna alles kan aangepast worden. De rughoogte, armbreedte, zithoogte, zitdiepte, aantal zittingen, pootjes/plinten en ga zo maar door. Geef ons uw wensen door en wij gaan aan de slag!

D2M Design gebruikt uitsluitend de beste kwaliteit materialen. Voor de romp gebruiken we watervast verlijmd multiplex, vuren en beuken latten en indien gewenst Nozag veren. 

De romp wordt voorzien van koudschuim, HR kwaliteit en ook de stoffering voldoet aan alle hoge eisen die gesteld worden in de diverse sectoren. Denk hierbij aan: brandvertragend, schimmelwerend, kleurvast, bloed-en urine bestendig, zeer sterk en gemakkelijk in onderhoud!

Wanneer u dit alles met eigen ogen willen bekijken, dan geven wij u met plezier een rondleiding in onze werkplaats.

Graag tot ziens!

Neem contact op